Matkahuolto

Paketin lähetys ja nouto onnistuu kätevästi, nopeasti ja luotettavasti kauppareissullasi lähes kaikissa Siwoissa ja Valintataloissa. Matkahuollon Pakettipisteitä on yhteensä reilu 1200, joista Lähikaupan myymälöitä yli 600.

Monista verkkokaupoista voit tilausta tehdessäsi valita paketin kuljettajaksi joko Matkahuollon tai PostNordin, jotka toimittavat paketit suoraa lähi-Siwaasi.

Seuraa pakettisi kulkua:
Matkahuollon verkkosivuilta!

Nopeuta asiointia ja osta paketin kuljetus etukäteen verkosta

matkahuolto.fi>

  1. Matkahuolto paketitTäytä osoitetiedot ja maksa paketin kuljetus verkossa, saat aktivointikoodin tilausvahvistuksessa.
  2. Pakkaa lähetyksesi kotona valmiiksi. Lähetyksellesi voit myös ostaa myymälästä pakkausmateriaalia.
  3. Tuo valmis paketti ja aktivointikoodi kaupan kassalle.
  4. Saat lähetyksestä kuitin. Paketin kulkua voit seurata tilausvahvistuksesta ja kuitista löytyvän lähetystunnuksen avulla verkossa Matkahuollon sivuilla.
  5. Toimitus kestää 1-3 arkipäivää. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta noutopisteeseen ja paketti on noudettavissa välittömästi sen saavuttua.

    Tarkemmat tiedot ja ehdot löydät Matkahuollon sivuilta tai myymälässä olevasta esitteestä ja apua saa aina tarvittaessa myymälän henkilökunnalta.

Paketin nouto Siwoista ja Valintataloista

Voit noutaa tilaamasi paketit helposti Siwoista ja Valintataloista. Paketit noudetaan kassoilta. Muista ottaa pakettikoodi ja henkilökortti tai valtakirja mukaan.

Matkahuolto ja PINS

gl_img_pins_logo_300x300Pakettien lähettämisestä ja noutamisesta ei kerry pinssejä. PINS.fi sivuilta löytyy useita verkkokauppoja, joiden tuotteita voit tilata lähimpään Siwaasi tai Valintataloosi matkahuollon toimittamana ja kerrytät samalla pins-tiliäsi.