Prepaid-liittymät kätevästi Lähikaupasta

PrepaiditSaat hankittua Sonera Prepaid tai Saunalahti Prepaid -liittymän kätevästi ruokaostostesi yhteydessä kaikista Siwoista ja Valintataloista. Voit lunastaa myymälöistämme niin liittymät kuin latauslipukkeetkin.

Sonera prepaid -matkapuhelinliittymä sisältää 7,00€ puheaikaa, jolla puhut tekstaat ja surffaat huoletta netissä.  Prepaid liittymällä maksat puhelukulusi ennakkoon ja lataat kätevästi lisää puheaikaa aina tarvittaessa. Kulut pysyvät helposti hallinnassa, eikä tule laskuja 5€ saldolatausbonus joka 3. latauksella.

Saunalahti Prepaid sopii niin puhelimeen, tablettiin kuin kannettavaankin. Liittymä sisältää 6,00 € puheaikaa, joilla tekstaat ja puhut huoletta. Lisää arvoa saat ladattua kätevästi sähköisellä latauslipukkeella, jonka saat myös Siwasta ja Valintatalosta.

Näin helppoa se on:

Tele FinlandSaat haluamasi Prepaid -liittymän pyytämällä sitä kassalta ja se on heti käytössäsi. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinut alkuun!

Kysy tarkemmat tiedot liittymien, puheluiden ja tekstiviestien hinnoista lähimmästä Siwastasi!

Muista myös Sonera prepaidin ensilataajan etu:

Saat ensimmäisen puheajan latauksesi yhteydessä 5€ bonusetua ja aina joka 3. saldolatauksesta! Bonussaldoa voit käyttää sen myös normaalihintaisiin kotimaan puheluihin ja viesteihin sekä netin käyttöön.

Hinnat koskevat normaalihintaista kotimaan liikennettä.

Saunalahden asiakkaille sähköinen lataus

Saunalahden prepaid -liittymään voit ladata itsellesi sopivan summan (väliltä 10–100 €) helposti ja kätevästi sähköisen latauslipukkeen avulla. Saldon voit ladata liittymääsi kassalta ostoksen yhteydessä saamallasi kuitilla.

Prepaid ja PINS

PINSPrepaid liittymiin liittyvistä ostoista ei kerry pinssejä.