RAY

Palvelupisteet

Raha-automaattipelit tarjoavat viihdettä liki kaikissa Siwoissa ja Valintataloissa vaikkapa kauppareissun ratoksi. Raha-automaattipelit tarjoaa Raha-automaattiyhdistys, joka tukee rahapelitoiminnalla suomalaista hyvinvointia.

RAYKoko voitto, yli 400 miljoonaa euroa vuodessa, jaetaan avustuksina esimerkiksi lastensuojeluun, nuoriso- ja vanhustyöhön, mielenterveys- ja päihdeongelmien ehkäisyyn sekä sotiemme veteraaneille.

Joka päivä siis yli miljoona euroa menee hyvään tarkoitukseen. Tämän tekevät mahdolliseksi noin kaksi miljoonaa suomalaista pelaajaa.
Lisätietoa sekä RAY:n nettikasinon löydät osoitteesta www.ray.fi

Suomessa rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet.
Ikärajan valvonnasta vastaavat koulutetut asiakaspalvelijamme.

Näin helppoa RAY:n pelien pelaaminen on Siwoissa ja Valintataloissa

RAY

Pääset pelaamaan pelejä astumalla sisään myymäläämme. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa mielellään pelaamiseen liittyviin kysymyksiin.

RAY:n kaikissa raha-automaateissa voi maksaa kolikoilla ja suuressa osassa myös seteleillä sekä kotimaisilla debit-korteilla. Yli puolessa RAY:n raha-automaateista voi myös lähimaksaa. RAY:n pelejä ei voi pelata luotolla.

RAY Etuasiakkuus on kanta-asiakasohjelma, johon liityttyään pelaaja saa niin RAY:n kuin kumppanienkin tarjoamia etuja. Lisätietoa Etuasiakkuudesta ja eduista saat RAY:n nettisivuilta osoitteesta www.ray.fi/etuasiakas

 

RAY ja PINS

PINSRAY:n pelien pelaamisesta ei kerry pinssejä, eikä pelejä voi maksaa pinsseillä