Särkänniemi

Särkänniemen liput edullisemmin ennakkoon kaikista Suomen Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista!

Kesäkaudella 2014 jokaisesta Suomen Lähikaupan myymälästä voi ostaa ennakkoon Särkänniemen suosituimpia lipputuotteita, Elämys- ja Ipana-avaimia. Ennakkoon ostetulla avaimella voi kävellä jonottamatta sisälle Särkänniemen portista. Avaimella pääsee huvittelemaan kaikissa Särkänniemen kohteissa sekä pituuden puolesta sallituissa huvilaitteissa. Liput ovat myynnissä Siwoissa, Valintataloissa ja Euromarketeissa 2.5.-30.8.2014.

 Särkänniemi

Avaimet ennakkoon edullisemmin ja sitten jonottamatta sisälle Särkänniemeen:

  • Elämys-avain 36€ (normaalihinta 37€)
  • Ipana-avain 30€ (normaalihinta 31€)

Särkänniemen Elämyspuisto

 Särkänniemi

Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa ympärivuotisia elämyksiä kaikenikäisille. Tampereen kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsevasta Elämyspuistosta löytyvät Koiramäki, Akvaario, Planetaario, Delfinaario, Näsinneulan näkötorni ravintoloineen, Sara Hildénin taidemuseo sekä maailman ensimmäinen Angry Birds Land. Ja tietysti kaikki hurjat ja ihanat huvilaitteet. 

Särkänniemi on maamme monipuolisin elämyspuisto. Pohjoismaiden korkeimmasta näkötornista, Näsinneulasta, aukeaa henkeäsalpaavat näkymät niin järvimaisemiin kuin kaupungin kattojen yllekin. Suomen ainoassa ja maailman pohjoisimmassa Delfinaariossa asustaa pullokuonoviisikko, joka hurmaa yleisönsä kerta toisensa jälkeen vauhdikkailla tempuillaan. Akvaariossa asustaa yli 200 kalalajia niin kaukaisilta meriltä kuin kotimaan järvistäkin. Planetaariossa pääsee kiehtovalle matkalle tähtitaivaan tapahtumiin. Kulttuurielämyksiä Särkänniemessä puolestaan tarjoaa Sara Hildénin taidemuseo näyttävine nykytaiteen näyttelyineen.

Vuosi sitten avatulla Koiramäellä pääsee tutustumaan Mauri Kunnaksen satumaailmaan. Myös Lasten Eläintarhasta tutut eläimet ovat muuttaneet Koiramäelle. Uutena eläimenä Koiramäelle on muuttanut pörheä villasika Maurix.

Tarkemmat tiedot avaimista ja Särkänniemen aukioloista löydät Särkänniemen omilta sivuilta:
www.sarkanniemi.fi