Veikkaus

Veikkauksen toimipisteet

Veikkauksen pelejä voit pelata yli neljässäsadassa Suomen Lähikaupan myymälässä ympäri Suomea. Arpoja voit ostaa itsellesi tai lahjaksi kaikista myymälöistämme!

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen peleistä suosituin on miljoonavoittoja viikoittain tarjoava Lotto. Hyvänä kakkosena on kolmesti päivässä arvottava Keno, joka tarjoaa satojatuhansia voittoja asiakkaille päivittäin.

VeikkausVeikkauksen toiminnalla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen hyvinvointiin. Nautimme kaikki yhteisesti veikkausvoittovaroista, kun käymme esimerkiksi kohentamassa kuntoa uimahallissa tai ammennamme elämyksiä teatterissa. Sillä pelasit tai et, olet voittaja joka tapauksessa: Veikkaus tuottaa joka viikko noin 10 miljoona euroa meidän kaikkien hyväksi - taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tukemiseen.

Veikkauksen toiminnan perustana on vastuullisen pelaamisen edistäminen. Veikkaus haluaa tarjota viihteellisen ja vastuullisen pelivalikoiman eli vastata asiakkaiden odotuksiin ja huolehtia, että pelaamisesta aiheutuvat haitat ovat mahdollisimman vähäisiä. Veikkauksella on monipuolinen keinovalikoima peliongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

 

Näin helppoa Veikkaus-pelaaminen on Siwoissa ja Valintataloissa

VeikkausPääset mukaan pelaamaan astumalla sinua lähimpänä sijaitsevaan Veikkauspalveluita myyvään Siwaan tai Valintataloon.

Pelatessa kannattaa käyttää Veikkauksen kanta-asiakaskorttia.

Veikkaus-korttia näyttämällä voitot saa suoraan omalle tilille ja kortille voi tallettaa omia suosikkirivejä. Kortilla saa myös paljon muita etuja ja alennuksia. Lue lisää www.veikkaus.fi/edut.

Veikkaus ja PINS

PINSVeikkauksen peleistä ei voi kerryttää pinssejä.