Aina enemmän etuja PINS-jäsenelle!

PINS-palkintokauppa

Aina enemmän etuja Pins-jäsenelle!

PINS-etuohjelma

PINS

Vuoden 2016 alusta lähtien saat Siwasta ja Valintatalosta enemmän pinssejä heti!

PINS-ohjelman palkitsevuutta Siwoissa ja Valintataloissa on kehitetty asiakkaiden toiveisiin perustuen. Vuoden 2016 alusta alkaen saat ostoksistasi Siwoissa ja Valintataloissa 0,5 pinssin sijaan aina yhden pinssin/ostoeuro käyttöösi heti ostoksia seuraavana päivänä.  Saat siis tuplasti aikaisempaa enemmän pinssejä.

Keskittämällä ostoksesi Siwaan ja Valintataloon, voit saada lisää pinssejä. Jos kuukauden kokonaisostoksesi ylittävät 400 euroa, saat yhden lisäpinssin/ostoeuro koko kuukauden ostoksistasi. Ja kuukausiostosten ylittäessä 600 euroa saat kolme lisäpinssiä/ostoeuro. Lisäpinssit maksetaan Pins-tilillesi seuraavan kuukauden seitsemänteen päivään mennessä. Lue lisää>>

Liity nyt Pins-jäseneksiPINS-jäsenenä saat aina enemmän etuja:

  • Pinssejä ostoksistasi
  • Aina enemmän tarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Voit käyttää pinssejä ruokaostoksiin tilaamalla Siwan ja Valintatalon lahjakortti PINS Palkinnot -sivulta.

Varmista että saat kaikki etusi

Varmista, että saat aina tiedon Siwan parhaista tarjouksista ja eduista PINS-jäsenille suoraan sähköpostiisi. Kirjaudu omalle PINS-tilillesi osoitteessa www.pins.fi , valitse Viestintäasetukset ja ruksaa kohta PINS-uutiskirje sähköpostiin.

Liity nyt PINS-jäseneksi:

Tuplapinssit kaikista ostoksista 5.-11.12.2016

Tuplapinssit kaikista ostoksista 5.-11.12.

PINS-jäsenille 14.11.-24.12.2016

PINS-jäsenille 14.11.-24.12.

PINS-kuukausiarvonta

Pins-kuukausiarvonta

Nyt kannattaa poiketa useasti Siwassa tai Valintatalossa! Arvomme joka kuukausi palkintoja kaikkien Siwassa tai Valintatalossa vähintään viisi kertaa asioineiden kesken.
Lue lisää>

KATSO KAIKKI PINS TARJOUKSET>>

gl_img_pins_logo_300x300Tietoa PINS-etuohjelmasta

PINS on yli 300 kumppanin ja 400 verkkokaupan yhteinen etuohjelma. Voit kerätä pinssejä yli 30 000 ostopaikasta Suomessa, ulkomailla ja verkossa.

Pinsseillä voit tilata upeita palkintoja  PINS-palkinnot  -sivustolla: www.pins.fi/käytä. Jos haluat käyttää pinssit ruokaostoksiin, voit tilata Siwan ja Valintatalon lahjakortteja samassa osoitteessa.

Katso tarkemmin tietoja PINS-etuohjelmasta>