PINS-kuukausiarvonta

Pins-kuukausiarvonta

Lokakuun  palkintoina arvotaan viisi kappaletta Gift4You Leffaelämys kahdelle  -lahjakortteja. Palkinnon arvo on 35 euroa.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Suomen Lähikauppa Oy, PL 1, 00581 Helsinki
Arvontaan osallistuminen
Arvonta suoritetaan kuukausittain. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki PINS-etuohjelman jäsenet, jotka ovat käyttäneet aktivoitua PINS-korttiaan Siwassa, Valintatalossa tai Euromarketissa vähintään viisi kertaa kuukauden aikana.
Arvonnan palkinnot
Kunkin kuukauden palkinnot ja niiden arvo ilmoitetaan Siwan ja Valintatalon internet-sivuilla.  Suomen Lähikauppa Oy maksaa voitoista arpajaisveron.
Arvonnan suorittaminen
Voittajat arvotaan PINS-etuohjelman jäsenrekisteristä. Arvonta suoritetaan jokaisen kuukauden 5. päivä tai sen ollessa pyhäpäivä seuraavana arkipäivänä. Tällöin arvotaan voittajat edellisen kuun asiakaskäyntien perusteella.
Tiedottaminen voittajille ja voittajien tietojen julkaisu
Palkinnot postitetaan voittajille PINS-etuohjelman jäsenrekisterissä olevaan osoitteeseen ja voitoista ilmoitetaan myös sähköpostitse, mikäli voittajan sähköpostiosoite on ilmoitettu PINS-etuohjelman jäsenrekisteriin. Voittajien nimet voidaan julkaista myös Me-lehdessä, Siwan ja Valintatalon facebook-sivuilla, uutiskirjeissä ja internet-sivuilla.

Syyskuun 2016 arvonnan voittajat

  • Viia-Lotta Seppänen, Tampere
  • Marja-Leena Mäkinen, Kaipola
  • Marja Sjöholm, Pori
  • Tiina Sokkinen, Helsinki
  • Robin Lindholm, Lapinkylä